Back to Top

RVS Slijperij Feenstra, slijpen, polijsten en afwerken van roestvast staal.

Bel: 06 - 101 96 584

Onze werkzaamheden

Handmatige afwerking van roestvaststaal

Handmatige afwerking van roestvaststaal is vaak noodzakelijk voor complexe en afwijkende vormen. Deze afwerking is echt vakwerk. De handmatige afwerking van RVS vereist namelijk oog voor detail, expertise en natuurlijk het juiste gereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in het met de hand slijpen, polijsten en afwerken van RVS en kwaliteit staat daarbij altijd centraal zodat een uitmuntend eindproduct het resultaat is. RVS Slijperij Feenstra heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het handmatig afwerken van RVS

Gespecialiseerd personeel

Onze werkzaamheden vereisen gespecialiseerd personeel. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor ons. Waar nodig (bij)geschoold en er natuurlijk wordt voldaan aan de veiligheidseisen die aan ons gesteld worden op de werkvloer.

Hoogwaardige apparatuur

Wij beschikken over onze eigen apparatuur maar wij kunnen, zo nodig, ook met uw apparatuur overweg. Met onze apparatuur kunnen we zowel in- als uitwendig slijpen, polijsten en andere (af)werkzaamheden verrichten, dit alles in een uitmuntende, constante kwaliteit. De praktijk wijst vaak uit dat de afwerking van RVS op locatie moet te gebeuren. Dit is de kracht van Feenstra RVS-Slijperij: onze werknemers komen op de, door u gewenste, locatie om de werkzaamheden te verrichten en stemmen deze af op uw wensen en eisen.

Polijsten, slijpen, en afwerken is maatwerk

Polijsten, slijpen, en afwerken is maatwerk en het zou daarom goed kunnen dat u de nodige vragen heeft. U kunt met uw vragen terecht op ons contactformulier. Wilt u liever direct contact, belt u dan ons mobiele nummer. Wij staan staat u graag te woord. Indien gewenst kan in overleg een vrijblijvende offerte voor u gemaakt worden.